Välkommen till Falkenbergs Skafferi – En gastronomisk upplevelse!

Tillsammans med högklassiga krögare vill vi erbjuda dig ett restaurangbesök och en matupplevelse som kommer att fullända din vistelse hos oss. Vi samarbetar med hängivna entreprenörer som brinner för att hela tiden utveckla och förfina hantverket att tillaga riktigt bra råvaror. Tillsammans med dessa kan vi erbjuda någonting för alla, och vi guidar dig oavsett om du önskar en lyxigare middag eller vill äta något enklare.

En genuin och spännande matkultur

I Falkenberg har det under senare år utvecklats en genuin och spännande matkultur. Ett antal högklassiga matentreprenörer sporrar varandra och det ena spännande konceptet efter det andra öppnar upp. Konceptet Falkenbergs Skafferi har slagit väl ut och är en samling människor som brinner för god mat. “För samarbete och viljan att tillsammans ge våra besökare det allra bästa vi kan tänka oss.”

Äta ute

Snabblunch efter stranden, eller en långsittning med vännerna. Matplaner ser olika ut med en gemensam nämnare – de ska vara njutningsfulla. Här hittar du tips på sköna matställen i Falkenberg.

Länk till Destination FBG som har samlat allt för den matintresserade.