Hamngatan 27: Familjerum

Våra Familjerum är unikt inredda med inspiration från tiden då hamnmagasinet byggdes. Badrummen är stilfullt inredda och rummen har en vacker utsikt mot ån Ätran. Med ett extra sovrum lämpar dessa rum sig väl för barnfamiljen eller för de fyra vännerna. Här finns en bekväm kontinentalsäng om 160 cm samt 2 st. 80 cm breda enkelsängar.

Hamngatan 27: Familjerum erbjuder

  • 18-24 kvm stora rum
  • Utsikt över Ätran eller trädgården och gamla stan
  • Rymligt badrum med dusch
  • Fri tillgång till WiFi
  • LCD-TV
  • Kyl
  • Skrivbord
  • Hårtork

Våra rum

Dubbelrum
Visa rum

Dubbelrum

Våra Dubbelrum unikt inredda med inspiration från tiden då hamnmagasinet byggdes. Badrummen är vackert inredda, och våra bekväma kontinentalsängar är 160-180 cm breda. Från rummen har du en charmig vy mot trädgården och gamla stan, alternativt utsikt mot ån Ätran.
Dubbelrum Deluxe
Visa rum

Dubbelrum Deluxe

Atmosfären i våra Dubbelrum Deluxe är påtaglig och stilen har inspirerats från tiden då hamnmagasinet byggdes. Dessa rum erbjuder det lilla extra, här kan man koppla av och njuta av den stilfulla inredningen samt de vackra badrummen. De flesta…
Tvåbäddsrum
Visa rum

Tvåbäddsrum

Våra tvåbäddsrum är unikt inredda med vackra badrum. Sängarna är separerade och 90 cm breda. Rummen har vacker utsikt mot ån Ätran, alternativt en charmig vy mot trädgården och gamla stan.
Familjerum
Visa rum

Familjerum

Våra Familjerum är unikt inredda med inspiration från tiden då hamnmagasinet byggdes. Badrummen är stilfullt inredda och rummen har en vacker utsikt mot ån Ätran. Med ett extra sovrum lämpar dessa rum sig väl för barnfamiljen eller för de…
Enkelrum
Visa rum

Enkelrum

Våra stilfulla enkelrum är unikt inredda med vackra badrum. Sängarna är 90 cm breda. Rummen har vacker utsikt mot ån Ätran, alternativt en charmig vy mot trädgården och gamla stan.

Boka rum

Syns inte bokningsformuläret beror det på att ni inte har godkänt Cookies. Återkalla dina Cookiesinställningar genom att klicka på den runda svarta ikonen längst ner på sidan till vänster och ändra ert medgivande till att godkänna alla.

Error: No template found at index: 0 for google_map