Hamngatan 27

– nära både stad och hav.

Hamngatan 27 – hotellet med det lilla extra

Falkenbergs nyaste hotell ligger vackert beläget vid kajkanten i gamla stan där Ätran mynnar ut i Kattegatt. Det gamla Q-märkta sjömagasinet från 1906 har totalrenoverats till hotell och erbjuder 28 unikt inredda rum i gammaldags stil. På baksidan av hotellet finner man trädgården med möjlighet till en stund i stillhet och på framsidan en vacker vy över Ätran. Vi hoppas du kommer att uppskatta den varma och gemytliga atmosfären i hotellet och vi kommer att ge dig vårt fulla engagemang samt guida dig till högklassiga mat och naturupplevelser i närområdet.

Omgivningen
Som gäst på Hamngatan 27 erbjuds du både lugnet i gamla stan samt närheten till högklassiga restauranger, caféer och shopping i centrum. Går du över den intilliggande Tullbron finner du Vallarnas skogsområde där Ätrans vatten sakta flyter fram längs “Doktorspromenaden”. Här kan du se sommarrevyn som spelas på vår vackra utomhusteater. För barnen erbjuds en unik och påkostad lekplats, parkourbana samt skateboardpark. Om du från hotellet tar dig ca 1,3 km nedströms Ätran finner du Skrea Strands långa sandstränder med restauranger, tennisbanor, minigolf m.m. Du har också möjlighet att ta närliggande bussar till Ullared och världens största shoppingcenter GeKås.

In & utcheckning
Du är välkommen att checka in mellan kl. 15.00-17.00, checka ut gör du till och med kl. 11.00. Hotellet är obemannat kvällar och nätter men det finns alltid någon i personalen att kontakta vid behov. Vid annonserad sen ankomst erhåller ni ett sms med en kod till porten, ni hittar ni därefter er rumsnyckel i ett kuvert i receptionen.

 

Hamngatan 27

Med centralt läge i Falkenberg ligger Hamngatan 28, i en vacker miljö – nära både stad och hav.

Hamngatan 27, Falkenberg, Sverige