Kära gäster,
Med anledning av det nya Coronaviruset (COVID-19) och dess påverkan på samhället vill vi ge en kort beskrivning av vad vi på Hamngatan 27 kan göra och gör. Vi följer självklart händelseutvecklingen noga och följer myndigheternas rekommendationer.

För nybokningar av rum så har vi fri avbokning med ankomstdatum senast den sista Maj tillsvidare.

Vi har naturligtvis utökat våra städ- och hygien-rutiner ytterligare. Vi har ett flertal handspritstationer på hotellet och all personal har fått en utbildning om hur man desinficerar korrekt.

Vår utökning av städ och desinfektionsrutiner består av att vi förutom städar rummen extra noga även desinficerar alla ytor noga med sprit. Alla allmänna ytor som korridorer, matsal, hiss med mera städas naturligtvis på samma sätt. Vi torkar av och desinficerar alla handtag flera gånger om dagen. Alla nyckelkort tvättas och desinficeras och förvaras i slutet utrymme.

Vi har minskat våra platser i frukostmatsalen för att skapa mer plats mellan borden. Vi har även förändrat frukostbuffén för att minska beröring. Exempelvis går vi över till portionsförpackningar där det är möjligt. Vi kommer även att förpacka frukt och bröd i påsar. Vi kommer att torka och desinficera alla ytor löpande under frukosten. Utanför frukostmatsalen har vi handsprit för alla att använda innan man går in.

Har ni frågor eller synpunkter så hör gärna av er till oss, vi vill göra allt i vår makt för att göra er vistelse så trygg som möjligt.

Stefan & Annika

+46 (0)346-877 67
hotel@hamngatan27.se

Hamngatan 27

Med centralt läge i Falkenberg ligger Hamngatan 28, i en vacker miljö – nära både stad och hav.

Hamngatan 27, Falkenberg, Sverige

Error: No template found at index: 0 for banner