Kära gäster,
Med anledning av det nya Coronaviruset (COVID-19) och dess påverkan på samhället vill vi ge en kort beskrivning av vad vi på Hamngatan 27 kan göra och gör. Vi följer självklart händelseutvecklingen noga och följer myndigheternas rekommendationer. 

Vi har naturligtvis utökat våra städ- och hygienrutiner ytterligare. Vi har ett flertal handspritstationer på hotellet och all personal har fått en utbildning om hur man desinficerar korrekt.

Vår utökning av städ och desinfektionsrutiner består av att vi förutom städar rummen extra noga även desinficerar alla ytor noga. Det dagliga städet vid flera övernattningar görs enbart på begäran av gäst för att vi inte i onödan skall befinna oss på rummen. Alla allmänna ytor som korridorer, hiss med mera städas naturligtvis på samma sätt. Alla nyckelkort tvättas och desinficeras och förvaras i slutet utrymme.

Vi har tillsvidare reducerat frukosten till färdigbredd källarfranska från våra vänner på stenugnsbageriet, hemgjord musli med yoghurt, kokta ägg, en bit kräftsill, juice, litet fruktpaket, croissant samt kaffe eller te. Vi har paketerat alla livsmedel väl för att minimera kontaktytor och beröring. Detta har hittills tagits emot väl av våra gäster som förstår att vi arbetar i linje med vad folkhälsomyndigheten förespråkar angående hygien och säkerhet. 

I loungen finns fortfarande möjlighet att brygga sig en kopp kaffe eller te och även här har vi handsprit för alla att använda innan man gör detta.

Har ni frågor eller synpunkter så hör gärna av er till oss, vi vill göra allt i vår makt för att göra er vistelse så trygg som möjligt.

Stefan & Annika

+46 (0)346-877 67
hotel@hamngatan27.se

Hamngatan 27

Med centralt läge i Falkenberg ligger Hamngatan 28, i en vacker miljö – nära både stad och hav.

Hamngatan 27, Falkenberg, Sverige

Error: No template found at index: 0 for banner